Top menu

Ridklubben Udden » Anläggning » Kafeterian

Submenu

Kafeterian

Våra serveringar

Fiket i ridhuset

Kafeterian i ridhuset

Kafeterian i ridhuset

Uddens fik är beläget på andra våningen i ridhuset. Vid tävlingar och andra aktiviteter serveras här varm mat, smörgåsar, bullar och annat gott. Samtidigt som man fikar kan man se vad som pågår inne i ridhuset eftersom hela väggen är glasad.

Här finns också vår anslagstavla där aktuell information sätts upp.

Bredvid fiket finns det så kallade teorirummet som också fungerar som sekreteriat vid många tävlingar. I teorirummet hålls styrelsemöten och andra möten. Ridskolan har också ofta sina teorilektioner här.

Magasinet

Under vår, sommar och höst fungerar Magasinet som kafeteria och tävlingsrestaurang. Om vädret är dåligt finns det gott om sittplatser inomhus.

Här sprider grillen ofta aptitretande dofter. Magasinet ligger mellan tävlingsstallen och ridhus och ridbanor.

Magasinet - interiör

Trappan upp till övervåningen utsmyckad

Magasinet

Magasinet - vår sommarservering

Fikets personal

Tjejorna

Fikets personal ser till att det finns servering (mat, dryck, fika, godis mm) under Ridklubben Uddens olika aktiviteter, tex. tävlingar och lektioner. Ni finner oss antingen i Magasinet eller uppe i klubbrummet på andra våningen i ridhuset.

Till höger ser du information om vilka som är engagerade i att driva Uddens fik. Har du några frågor eller vill hjälpa till med fiket är du varmt välkommen att kontakta någon av oss!

Kontaktperson
Åsa Rydhage
070-550 49 54

Varmt välkomna för en fika hos oss!

Hembakat!

Vi tar tacksamt emot hembakat som vi kan sälja vid tävlingar mm. Glöm dock inte att ange vad det är i brödet för ev allergikers skull!

Välkommen att engagera dig i fiket

Ridklubben Udden är en aktiv förening med många arrangemang, så därför är det viktigt med just din hjälp!

Skulle du vilja jobba i fiket? Tag kontakt med Anne-Maj på tel 0499-240 20, 070-320 24 57 eller skicka e-post till anne-maj.gardstig@monsteras.se.

Adress: Törnerums Gård, 395 95 Rockneby, Telefon kontoret: 0480-662 02, Telefon stallet: 0480-663 63