Top menu

Ridklubben Udden » Om Udden » Sponsorer

Submenu

Sponsorer

Var med och stöd Ridklubben Udden

Ett bra sätt att utveckla föreningslivet och idrottsevenemangen i regionen samtidigt som ni stödjer en av Sveriges och regionens största idrotter!

För att lyckas med vår målsättning att genomföra ett antal större tävlingar varje år krävs det både frivilliga krafter och ekonomiskt stöd. Vi har mycket god hjälp av våra medlemmar som idogt ställer upp ideellt och agerar funktionärer – de är basen i en väl arrangerad och genomförd tävling. Till detta krävs dock ekonomiska resurser att driva hela organisationen och få det att gå runt. Som ideell förening är ett stort stöd från företag och organisationer i vår omvärld guld värt för att tillsammans med våra arbetande funktionärer kunna genomföra välarrangerade, uppskattade och välbesökta tävlingar. Tävlingar som kan sätta Ridklubben Udden och regionen på kartan i Häst-Sverige!

Kan och vill du stötta Ridklubben Udden – i den dagliga verksamheten eller vid enskilda tävlingar? All hjälp emottages tacksamt!

Sponsorerbjudanden

Skyltar och hemsida

Marknadsför ditt företag i ridklubbens välbesökta ridhus och på hemsidan. Stora och lilla ridhuset 5 000 kr per år. Enbart stora ridhuset 3 000 kr per år eller enbart lilla ridhuset 2 500 kr per år. I detta ingår också logga med länk på Uddens hemsida.

Hemsidan

Ridklubben Uddens hemsida www.ridklubbenudden.com har ca 8000 besökare varje månad. I detta förslag får du en logga med länk på Uddens hemsida för 1 500 kr per år.

Hinder

Marknadsför ditt företag med ett eget utformat hinder på Uddens tävlingar. Varje år används hindret ungefär 20 tävlingsdagar.

Kostnad från 5000 kr.

Sponsorer - hemsidan

 

 

Granström Entreprenad AB

 

Agria Djurförsäkring

   

 

 

 

 

 

 

 

Sponsoransvarig

Anne Sabelström
070 - 341 71 36
ts@ridklubbenudden.com

 

Adress: Törnerums Gård, 395 95 Rockneby, Telefon kontoret: 0480-662 02, Telefon stallet: 0480-663 63