Hoppa till sidans innehåll

Viktig information


Informationsbrev till ridande på ridskolan

Information hösten 2019

Lektionserbjudande HT19-VT20

Förhållningssätt smittor


Provridning 3 gånger

Du har alltid möjlighet att provrida tre gånger innan du tecknar dig för en termin. Dessa tre gånger får du en faktura på efter inbokad tid. Önskar du fortsätta rida så fakturerar vi därefter terminsvis. Du har möjlighet att dela upp terminsfakturan på två delbetalningar. Medlemsavgift tillkommer.

Återbud
Om du inte kan komma på din ridtid, meddela detta senast kl 15.00 (8.00 på lördagar) till kontoret för möjlighet att rida igen. Om ingen svarar så lämna ett meddelande på telefonsvararen.

Lektionsplanering
Vårt mål är att alla ryttare ska få rida sin häst fyra gånger: 1:a gången dressyr 2:a markarbete 3:e dressyr 4:e hoppning. 

I samtliga grupper ingår Hästkunskap och uteritt/terrängritt. En gång per termin har vi hästkunskapsvecka då alla grupper har avsutten verksamhet. Två till fyra gånger per termin rider vi ut vår fina natur och/eller på vår fantastiska terrängbana.

Igenridning
I mån av plats har du möjlighet att rida igen 2 ggr per termin. Sjukanmälan/återbud ska lämnas senast 14:00 på vardagar och 8:00 på lördagar för att igenridning ska vara aktuellt. Meddelande lämnar du på mail till din ridlärare (adress är din ridlärares förnamn @ridklubbenudden.com) eller som meddelande på telefonsvararen; 0480-66202.

Rabatter
Du som rider regelbundet vid mer en ett tillfälle i veckan har 10% rabatt på ridavgiften. Detta gäller även om man är fler i samma familj som rider. Rider du med egen häst eller ponny får du 50 kr rabatt per lektion från nivå P3. Dagtid får du 20 kr rabatt på ordinarie pris för privatlektion.  

Övrigt
Hjälm och säkerhetsväst får du givetvis låna av oss. Dessa finns inne i ridhusbyggnaden, ingång under trappan till cafeterian. Vi rekomenderar dock att du köper en egen hjälm för att garantera din egen säkerhet och för perfekt passform.

 

Uppdaterad: 05 SEP 2018 20:24 Skribent: Maria Gardstig
Epost: Adressen Gömd


Ridklubben Udden är en säker och trygg förening!

_________________________

Stödj Udden genom att handla genom sponsorhuset! Läs mer genom att klicka på bilden nedan!

Postadress:
RK Udden - Ridsport
Törnerums Gård
39595 Rockneby

Kontakt:
Tel: 048066202
E-post: This is a mailto link

Se all info

EU