Top menu

Ridklubben Udden » Ridskolan

Submenu

Ridskolan

Liten tjej som rider på Idde

Lek och lär

Vår vision är: Ridklubben Udden skall vara en attraktiv samlingsplats för alla hästintresserade i vårt verksamhetsområde genom att erbjuda en bred hästverksamhet präglad av kunnande och engagemang i en trivsam och välkomnande miljö.

- På Ridklubben Udden får du som elev instruktioner av våra ridlärare som alla är utbildade. Detta för att du ska få en så bra grund som möjligt från nybörjargruppen till avancerad ridning.

- Vi har en utbildningsplan för varje grupp och nivå och utbildar våra hästar så att de alltid ska kunna uppfylla kraven.

- Hos oss är alla välkomna, oavsett vem man är. Vi erbjuder allt från nybörjargrupper för små barn till handikappridning och hoppträningar för elitryttare.

Under den här flikarna till vänster kan du läsa mer om priser, grupper och om våra hästar

 

Välkommen till Ridklubben Udden, klubben där alla är välkomna!

Höstlov 2017

Under höstlovet vecka 44 kommer vi att ha extra aktiviteter på ridskolan. Tidigare år har höstlovet varit teorivecka, men så är inte fallet i år. Lektionerna går som vanligt.

Höstlov v.44

Kontakta din ridlärare för mer information.

Temavecka vecka 45

Nu är det dags för temavecka på Ridklubben Udden! Under vecka 45 kommer vi ladda upp med massor av kunskapstillfällen där du kan lära dig mer om- och kring häst. Det gäller såväl om du rider på ridskolan eller om du är privatryttare. Är du medlem kan du gå på någon av våra aktiviteter!

TIDER?
För dig som rider på ridskolan, i grupp Lek och Lär, P1, P2 och P3 gäller er ordinarie lektionstid.Samtidigt som eleverna har teori kommer ni föräldrar att få gå första steget i vår nyaFöräldrarskola! Vad är föräldrarskola? Jo, under tre tillfällen kommer ni få information och kunskap kring ridsporten, klubben och praktiskt få lära er mer om häst. Mer information får ni på första träffen med Ingwor!

Ni som rider i övriga grupper på ridskolan har inte ordinarie ridtid utan kan istället välja vilken/vilka aktiviteter som passar er bäst. Privatryttare som rider för Matilda B, Marie S eller Mats T rider som vanligt denna vecka men får också delta på aktiviteterna.
Samtliga aktiviteter är öppna för alla ridklubbens medlemmar!

ANMÄLAN?
Du anmäler dig till aktiviteterna i stallet eller via hemsidan/vårt formulär. Här kommer direkt till anmälningsformuläret.

KOSTNAD?
Våra teoriaktiviteter är kostnadsfria för alla RK Uddens medlemmar.

FRÅGOR?
Kontakta ingwor@ridklubbenudden.com

Du kan läsa allt om vår temavecka i vårt Nyhetsbrev eller i våra inbjudningar

Temavecka v45

 

Ny på ridskolan?

Varmt välkommen till ridskolan du som är ny elev. Att komma helt ny kan vara svårt, därför finns här lite korta punkter som kan hjälpa er. Efter att du skaffat medlemskap och bestämt dig för vilken ridgrupp du ska rida i är det dags att komma till ridskolan.

Behöver du mer information, kontakta kontoret via telefon alternativt mejl eller hugg tag i någon när ni kommer till stallet så får du hjälp!

 

 

 

 

Årets Ridskola 2010

2010 tilldelades Ridklubben Udden Kristallhästen, Smålands ridsportförbunds vandringspris till Årets ridskola i Småland.

Priset tilldelas en ridskola som arbetar för gedigen grundutbildning och inspirerar ryttare till bättre ridning!

Tävla ridskolehäst/ponny

Som ridskoleelev kan du inte bara delta i klubbtävlingar, utan även tävla på lokal/regional nivå. Läs mer om vår policy för tävlande med ridskolehästar Policy för ridskolelever som tävlar ridskolehäst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adress: Törnerums Gård, 395 95 Rockneby, Telefon kontoret: 0480-662 02, Telefon stallet: 0480-663 63