Top menu

Ridklubben Udden » Sektioner » Ungdomssektionen

Submenu

Ungdomssektionen

Om Ungdomssektionen (US)

US 2011

US styrelse 2011

Ungdomssektionen jobbar för att få våra medlemmar mellan 0-26 år att trivas, ha kul & lära sig mer om & kring hästsporten. Beroende på årstid anordnar ungdomssektionen aktiviteter så som äggletning vid påsk & den stora årliga luciashowen. Dessutom ordnas prova på ridning, filmkvällar, käpphästtävlingar, tipsrundor och stenplockartävling. Ungdomssektionen satsar också på att sätta guldkant på tillvaron för våra lektionshästar/ponny.

Nu har US har skaffat egen e-postadress: us@ridklubbenudden.com . Har du frågor, åsikter eller förslag på aktiviteter eller saker vi i Ungdomssektionen kan förbättra, så skicka dom gärna till oss på via e-post.

Vill du vara med och påverka?

Känner just du att du skulle vilja vara med och förändra saker och ting på klubben? Om du då är under 26 år så ska du definitivt komma på våra möten! Vi letar alltid efter nya ungdomar som vill vara med och driva klubben och medlemmarna framåt inom både ridnignen och den personliga utvecklingen.
Somamrlovet är slut och vi startar nu upp igen med mya möten och aktiviteter. Om du är intresserad av att komma på våra möten (där vi alltid har massa gott fika!!) så kommer infornation om möte komma in på hemsidan. Håll koll!

//Hjärtligt välkomna önskar US Styrelse

Ledamöter US

 

Ordförande:

 

 

Vice Ordförande:

 

 

Sekreterare:

 

Vice sekreterare:

 

 

Kassör:

 

 

Ledamöter:

 

 

Valberedningen:

Maria Gardstig
0768058065

 

Adress: Törnerums Gård, 395 95 Rockneby, Telefon kontoret: 0480-662 02, Telefon stallet: 0480-663 63