Hoppa till sidans innehåll

Ridytor


Uddens ridytor

Vi har två ridhus, 20x40m och 22x72m. Utomhus finns det tre grusridbanor varav två har belysning. Utöver ridbanor och ridhus finns vår terrängbana. 

Ridhusen

Följ anvisade ordningsregler i ridhusen vid användning. Varje dag mellan 10.00-11.30 harvas och vattnas ridhusen om inget förutsagt händer. 

Ridbanor

Följ våra anläggningsregler vid ridning på våra ridbanor. Står material framme på banan är det okej att lämna som det var. I övrigt fall ska material ställas tillbaka där ni tog det. 

Terrängbanan

Terrängbanan öppnar från och med 1 april om inget annat anges på hemsidan. För att få använda terrängbanan på egen hand krävs det att du har med dig en person på marken samt att du har fälttävlanskort. Vid ridning på banan förväntar vi oss sunt förnuft från dig som ryttare. Banan är alltid öppen förutom vid sommarbete och inför skörd då vi slår hö på första delen av banan. Vi har i omgångar problem med vildsvin och ber er om försiktighet inför ridning. 


Observera att du vid ridning på HELA vår anläggning ska inneha anläggningskort eller betalat anläggningsavgift. Läs alla anläggningsregler och priser under Anläggningsregler & avgift innan ridning. Tack.

Uppdaterad: 20 JAN 2018 15:05 Skribent: Maria Gardstig
Epost: Adressen Gömd


Ridklubben Udden är en säker och trygg förening!

_________________________

Stödj Udden genom att handla genom sponsorhuset! Läs mer genom att klicka på bilden nedan!

Postadress:
RK Udden - Ridsport
Törnerums Gård
39595 Rockneby

Kontakt:
Tel: 048066202
E-post: This is a mailto link

Se all info