Hoppa till sidans innehåll

Pay and ride 7/6

11 MAJ 2020 19:19
Varmt välkomna till Uddens Pay and ride söndag 7 juni. Domare för dagen är Marie Sörmvall. Vi är på utebanan med dressyrstaket, musik och speaker! Både häst- och ponnyekipage är välkomna. Max 30 ekipage.
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2020 19:19

Träningen kommer att hållas utomhus på grus med framridning i ridhus. Runt banan kommer det att finnas dressyrstaket, speaker är på plats och musik kommer att spelas. Vi tillämpar fasta starttider. Mer info kommer dagarna innan. 

Lång eller kort bana med program från LC:1 tom. MSV C. Vi följer TR i frågor som rör hästens utrustning, säkerhetsutrustning, ryttarens uppträdande och hästens skick. Det är tillåtet att rida med benskydd/lindor och spö på banan. 

Anmälan till This is a mailto link senast 3/6, märk med "Pay and ride". Ange ryttarens namn, hästens namn, program samt om det är en ponny eller häst. 

Kostnad: 180 kr/program. Betalas via swish på plats eller i förväg. 

OBS! Tänk på att inte komma till träningen om du är förkyld/har förkyningsstymtom. En medhjälpare per ekipage om möjligt och vi ser helst inte att någon publik är på plats. Håll avstånd och tänk på att tvätta händerna ofta. 

Varmt välkomna!

Skribent: Maria Gardstig
E-post: Adressen Gömd


Ridklubben Udden är en säker och trygg förening!

_________________________

Stödj Udden genom att handla genom sponsorhuset! Läs mer genom att klicka på bilden nedan!

Postadress:
RK Udden - Ridsport
Törnerums Gård
39595 Rockneby

Kontakt:
Tel: 0723303233
E-post: admin@ridklubbenudde...

Se all info

EU

 

 

hööks