Hoppa till sidans innehåll

Ridskola


Vår vision är: Ridklubben Udden skall vara en attraktiv samlingsplats för alla hästintresserade i vårt verksamhetsområde genom att erbjuda en bred hästverksamhet präglad av kunnande och engagemang i en trivsam och välkomnande miljö.

- På Ridklubben Udden får du som elev instruktioner av våra ridlärare som alla är utbildade. Detta för att du ska få en så bra grund som möjligt från nybörjargruppen till avancerad ridning.

- Vi har en utbildningsplan för varje grupp och nivå och utbildar våra hästar så att de alltid ska kunna uppfylla kraven.

- Hos oss är alla välkomna, oavsett vem man är. Vi erbjuder allt från nybörjargrupper för små barn till funktionsridning och hopp/dressyrträningar på högre nivå.

Under den här flikarna till vänster kan du läsa mer om priser, grupper och om våra hästar

Välkommen till Ridklubben Udden, klubben där alla är välkomna!


Ny på ridskolan?

Varmt välkommen till ridskolan du som är ny elev. Att komma helt ny kan vara svårt, därför finns här lite korta punkter som kan hjälpa er. Efter att du skaffat medlemskap och bestämt dig för vilken ridgrupp du ska rida i är det dags att komma till ridskolan.

  • Tänk på att komma i tid till din ridlektion för att hinna förbereda din häst i lugn och ro. Du behöver även har tid till avskötsel efter ridningen.
  • Läs "Viktig information" här till vänster.
  • Väst och hjälm finns att låna på klubben. Dessa tillhandahålls i ridhusbyggnaden.
  • Vilken häst/ponny som du tilldelas står på lektionslappar, uppsatta inne i stallet till vänster om en svart dörr i "huvudgången".
  • Lektionshästarna står i de två högra gångarna i stallet. Ponnyerna i spiltor och hästarna i boxar. Alla hästar ska sättas fast vid hantering! Vi värnar om våra hästar och vill att alla jobbar lugnt i stallet.
  • Mellan gångarna finns sadelkammaren. Namnlappar finns intill utrustningen.
  • Tänk på att respektera hästarna i deras hem, håll ordning, behåll hjälm på huvudet och håll avstånd mellan hästarna!

Behöver du mer information, kontakta kontoret via telefon alternativt mejl på This is a mailto link eller hugg tag i någon när ni kommer till stallet så får du hjälp.

 

Uppdaterad: 05 FEB 2018 19:52 Skribent: Maria Gardstig
E-post: Adressen Gömd


Ridklubben Udden är en säker och trygg förening!

_________________________

Stödj Udden genom att handla genom sponsorhuset! Läs mer genom att klicka på bilden nedan!

Postadress:
RK Udden - Ridsport
Törnerums Gård
39595 Rockneby

Kontakt:
Tel: 0723303233
E-post: admin@ridklubbenudde...

Se all info

EU

 

 

hööks