Hoppa till sidans innehåll

Aktiviteter


På denna sida hittar du olika aktiviteter som ridskolan anordnar under året. Innehållet byts ut efter vad som är aktuellt just nu.

 

Söndag 22 mars 11.00 samt 14.00 SÄKER HÄST

OBS!!! FLYTTAS TILL HÖSTEN!

- Träna din häst med samma metod som dagens polishästar!

Lär dig tyda din hästs signaler och hur hästen tyder dina för ett förtroligt samarbete och minskad olycksrisk. Det ska vara ett nöje att umgås med sin häst, inte ett stressmoment. Ulla-Carin Carlsson-Lindkvist har arbetat som ridande polis i 30 år och varit ansvarig för den polisiära utbildningen av Stockholmspolisens hästar. Hon kommer till Ridklubben Udden i mars för att föreläsa och därefter genomföra praktiska övningar i ridhuset där du och din häst är välkomna att vara med. Alla kan delta oavsett hästras och förkunskaper. Man kan leda sin häst eller rida. Är hästen sadlad kan man sitta upp efter hand.

Föreläsningen är fri för våra elever på ridskolan och övriga medlemmar. 100 kr för icke medlemmar. 380 kr per ekipage för 1 timmes praktiska övningar. Anläggningsavgift 50 kr för tränande ekipage som inte har anläggningskort. (För att få träna sin häst måste du har deltagit i teorin under dagen heller gått igenom den vid ett annat tillfälle)

Anmälan: till This is a mailto link

OBS!! Alla som anmält och fått plats till föreläsningen och clinicen är automatiskt anmälda till det nya datumet. Kan du inte det nya datumet, kontakta Ingwor via mejlen ovan.  

Torsdag 26 mars kl. 18.00– ca 21.00
DRESSYRCLINIC med NINA KARLSSON- FLYTTAS FRAM!

 

Uppdaterad: 11 NOV 2018 07:17 Skribent: Anja Kalin
Epost: Adressen Gömd


Ridklubben Udden är en säker och trygg förening!

_________________________

Stödj Udden genom att handla genom sponsorhuset! Läs mer genom att klicka på bilden nedan!

Postadress:
RK Udden - Ridsport
Törnerums Gård
39595 Rockneby

Kontakt:
Tel: 0723303233
E-post: admin@ridklubbenudde...

Se all info

EU

 

 

hööks