Hoppa till sidans innehåll

Stallen


På anläggningen finns fem stall. I stora stallet står ridskolans hästar och en del medlemsuppstallade. Resterande stall är gäststall och används vid tävlingar, träningar och andra tillfälliga besök.  

Medlemsuppstallning
I stora stallet finns 17 platser för medlemsuppstallning. Till uppstallningarna finns två sadelkammare med tillhörande låsbara skåp, foderkammare samt egen plats på stallets loft. Alla uppstallade hästar har automatiskt anläggningskort.

Som medlemsuppstallad ska du hjälpa till med jourer på helger och helgdagar. I priset ingår torv samt insläpp, utsläpp och fodringar på vardagar. Helgerna och röda dagar samt sommaren bemannas av jourer och medlemmarna själva. 

Vid intresse och mer info kontakta Matilda på mejl This is a mailto link

Gäststall

Udden har under en lång tid planerat för att bygga ett nytt gäststall. Syftet med det är att kunna stalla upp hästar under kortare tid men även för längre. Detta dels ur djurskyddssynpunkt då man slipper ha hästar stående i transporten över dagen, men också för att minska de korta transporterna till och från anläggningen under träningar, ridläger och tävlingar. Stallet ger också en möjlighet för ett ekonomiskt tillskott till föreningen genom uthyrning.

Gäststallet har blivit möjligt genom bidrag från EUs landsbygdsutvecklingsprogram tillsammans med investeringsbidrag från Kalmar kommun och inte minst genom massor med ideellt arbete av föreningens medlemmar. 

Stallet innehåller 40 boxar i två olika stallbyggnader som ligger intill varandra. Boxarna är i trä med rödmålad yta. 

Boxhyra vid träning
Det finns möjlighet att nyttja boxar i samband med t.ex. träningar. Meddela ansvarig för respektive träning om du behöver hyra en box. Obs! Boxen skall tömmas efter användning.

Priser:
Daguppstallning inkl 1 spånbal 200kr
Övernattning inkl 1 spånbal 500kr

För bokning och mer information, kontakta Marina Nilsson på mejl This is a mailto link 

Uppdaterad: 20 JAN 2018 15:06 Skribent: Maria Gardstig
E-post: Adressen Gömd


Ridklubben Udden är en säker och trygg förening!

_________________________

Stödj Udden genom att handla genom sponsorhuset! Läs mer genom att klicka på bilden nedan!

Postadress:
RK Udden - Ridsport
Törnerums Gård
39595 Rockneby

Kontakt:
Tel: 0723303233
E-post: admin@ridklubbenudde...

Se all info

EU

 

 

hööks