SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ridklubben Udden
Stallvärdar

Stallvärd

Udden har ett system med stallvärdar som hjälper till att ta hand om våra ridskolehästar under helgerna. Som stallvärd får du hantera alla de vanliga sysslorna i stallet; mocka, fodra, sköta om hästarna och hjälpa till med in- och utsläpp. Syftet är att du ska få mer kunskap om hästar och hästhantering, samtidigt som du blir en förebild för yngre i stallet. Du hjälper till med att sadla och tränsa inför nybörjarlektionerna och att leda hästarna under nybörjarpassen. Som tack för din insats får du rida ett visst antal lektioner under terminen.

Vi har delat upp våra stallvärdar i två grupper; en grupp för yngre som rider de mindre ponnyerna och en grupp där man kan rida stor häst och de största ponnyerna. Genom att vi blandar yngre och äldre i stallvärdspassen får alla en chans att lära sig så mycket som möjligt om hästarna och stallet. Ju fler vi är desto lättare blir arbetet – dessutom har man ju roligare när man är fler! Vi värvar kontinuerligt fler stallvärdar så tveka inte att höra av dig!

Värva en stallvärd! 

Har du en kompis som kanske skulle vilja vara stallvärd? Värva en stallvärd och var med och tävla om fina priser. 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
RK Udden, 13/06 13:48 
RK Udden, 13/06 09:35 
RK Udden, 12/06 15:08 
RK Udden, 07/06 10:11 
RK Udden, 03/06 08:42 
 
Vi är en säker och trygg förening!
Sponsorer