SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ridklubben Udden

Årsmöte 13 februari 2022
2022-01-13 19:45

Varmt välkomna till årsmöte för Ridklubben Udden för verksamhetsåret 2021! Vi träffas söndag 13 februari klockan 16.00. Även denna gång kommer vi att köra mötet digitalt, med tanke på rådande smittspridning. Vi summerar året som varit, går igenom årets ekonomi, berättelser från året, fastställer medlemsavgift och väljer medlemmar till styrelsen. 

 

Mötet sker via Teams och du som anmält dig kommer att få länk och handlingar skickade till dig samma vecka. Anmälan sker via mejl till mariagardstig@live.com senast 9 februari för att få handlingar i tid. Utskrivna handlingar kommer att finnas på plats i cafeterian från den 9 februari.

 

Kom ihåg att du som deltar på mötet ska vara medlem och betalat medlemsavgift innan mötet för att kunna delta vid röstningar. Vi upprättar röstlängd vid mötets start. Vi ser också att ni sitter vid vars en enhet för att göra det enklare att veta hur många som deltar på mötet.

 

Förslag på motioner skickas till styrelsen@ridklubbenudden.com senast 23 januari. 

 

Varmt välkomna!

 
Vi är en säker och trygg förening!
Sponsorer