SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ridklubben Udden

Om klubben

Cirka 20 km norr om Kalmar ligger Ridklubben Udden i Törnerum, Rockneby. I naturskön miljö finns här en komplett ridanläggning med ridhus, stallar, uteridbanor samt en terrängbana. Klubben startade 1978 och är en ideell förening med mer än 300 medlemmar. I klubben ryms både ridskola, med ett par hundra elever som utbildas inom de flesta av ridsportens discipliner, och tävlingsryttare som representerar Udden i allt från ponny- och hästallsvenskan i både dressyr och hoppning, dressyr för funktionshindrade, till Nordiska Mästerskap och OS i fälttävlan!

Vi på Udden står årligen värd för ungefär ett 20-tal välbesökta tävlingar för ponny och häst, í såväl hoppning, dressyr som fälttävlan.

 

Vår vision är: Ridklubben Udden skall vara en attraktiv samlingsplats för alla hästintresserade i vår

t verksamhetsområde genom att erbjuda en bred hästversamhet präglad av kunnande och engagemang i en trivsam och välkomnande miljö.

Säker & trygg förening

Ridklubben Udden blev år 2011 certifierade som en Säker och Trygg förening. Säker och Trygg förening är en kvalitetsmärkning för barn- och ungdomsverksamhet i föreningslivet och är ett projekt som Kultur och fritidsförvaltningen på Kalmar Kommun driver. Vi är stolta över att kunna säga att vi också är en säker och trygg förening! Läs gärna vårt dokument som är framtaget med projektet:

 

Säker och trygg förening

Grafisk profil

 

Uddens logotyp i jpg (zip-fil)

Mörkblå:
R=43, G=52, B=91
C=100%, M=88%, Y=35%, K=23%
Pantone: 534C (närmaste)

Ljusgul:
R=238, G=198, B=109
C=0%, M=25%, Y=67%, K=0%
Pantone: 1355C

 

Teckensnittet vi använder i logotypen är Arial Rounded MT Bold med knipning (-25). Versalerna är 70% större.

Årshjul

Här nedan finns Uddens årshjul med alla viktiga datum att hålla koll på. Det gäller både föreningen som stort samt tävlingsverksamheten.

 

Januari Februari Mars April

 13 Medlemsrapportering

 

 25 LOK- & lärgruppsrapportering

 Årsmöte

   
Maj Juni Juli Augusti

 

 

   Hästarnas semester  25 LOK rapportering
September Oktober November December

 1 Ansökan investeringsbidrag

 

Sista ansökan Idrottsmedel

 

 Ansökan tävlingar  30 Idrottslyftet  Julshow
 
Vi är en säker och trygg förening!
Sponsorer