SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ridklubben Udden

Om klubben

Cirka 20 km norr om Kalmar ligger Ridklubben Udden i Törnerum, Rockneby. I naturskön miljö finns här en komplett ridanläggning med ridhus, stallar, uteridbanor samt en terrängbana. Klubben startade 1978 och är en ideell förening med mer än 300 medlemmar. I klubben ryms både ridskola, med ett par hundra elever som utbildas inom de flesta av ridsportens discipliner, och tävlingsryttare som representerar Udden i allt från ponny- och hästallsvenskan i både dressyr och hoppning, dressyr för funktionshindrade, till Nordiska Mästerskap och OS i fälttävlan!

Vi på Udden står årligen värd för ungefär ett 20-tal välbesökta tävlingar för ponny och häst, í såväl hoppning, dressyr som fälttävlan.

 

Vår vision är: Ridklubben Udden skall vara en attraktiv samlingsplats för alla hästintresserade i vår

t verksamhetsområde genom att erbjuda en bred hästversamhet präglad av kunnande och engagemang i en trivsam och välkomnande miljö.

Säker & trygg förening

Ridklubben Udden är sedan 2011 en Säker och Trygg förening och certifierad av Kalmar Kommun. Vi gör varje år ett jobb för att utveckla vår förening tillsammans med kommunen men också RF Sisu. 

 

Du kan läsa om föreningen i vår Klubbhandbok.

Grafisk profil

Teckensnittet vi använder i logotypen är Arial Rounded MT Bold med knipning (-25). Versalerna är 70% större. Vid utskick används arial som brödtext och Arial Rounded som rubrik.

 

Färger:

Mörkblå:
R=43, G=52, B=91
C=100%, M=88%, Y=35%, K=23%
Pantone: 534C (närmaste)

Ljusgul:
R=238, G=198, B=109
C=0%, M=25%, Y=67%, K=0%
Pantone: 1355C

 

Alla logotyper finns under dokument.

Årshjul

Här nedan finns Uddens årshjul med alla viktiga datum att hålla koll på. Det gäller både föreningen som stort samt tävlingsverksamheten.

 

Januari Februari Mars April

 13 Medlemsrapportering

 

 25 LOK- & lärgruppsrapportering

 

  Årsmöte

   
Maj Juni Juli Augusti

 

 

   Hästarnas semester  25 LOK rapportering
September Oktober November December

 1 Ansökan investeringsbidrag

 

Sista ansökan Idrottsmedel

 

 Ansökan tävlingar  30 Idrottslyftet  Julshow
 
Vi är en säker och trygg förening!
Sponsorer