SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ridklubben Udden

Klubbtävling

Ridklubben Uddens klubbtävlingar är öppna för alla klubbens medlemmar, såväl ryttare med egen häst/ponny som de på ridskolan. Att tävla på en av dessa tävlingarna är första steget mot de riktiga "lokala tävlingarna". Vid vissa tävlingar använder vi våra tävlingshinder även på klubbtävlingarna för att hästarna och ryttarna skall kunna öva på dem.

 

För dig som vill starta med skolhäst prata med din ridlärare om lämplig klass och häst. Lottning kommer att ske bland vår skolhästar. Får du inte någon av dina önskemål kommer Mimmi att kontakta er och diskutera vilken annan häst som blir aktuell istället.

 

Du som tävlar/din målsman behöver ha blått/grönt kort (gäller ej bombana). Tävlar du med en häst/ponny utifrån skall vaccination visas upp i samband med uppvisande av betalning. 

 

Anmälningar kommer att göras via SportAdmins system. Mer info kommer!

 

Klubbdressyr

Här rider vi från Sitstävling och uppåt. I Sitstävlingen bedöms du enbart på din sits och den går i skritt/trav, programmet läses upp. Alla kan vara med då man få ha ledare. Övriga klasser bedöms som vanlig tävling. Önskar man få sitt program uppläst går det bra i alla klasser meddela vid anmälan om du vill ha det uppläst.

Clear Round rosett till alla ryttare som kommer över 55

 

Klubbhoppning

Här rider vi klasser från bom på marken upp till 100 cm. Man får ha med ledare om så önskas. En ridlärare finns på plats på framhoppningen. Rosett till felfria ryttare.

 

 

Julklappshoppning: Alla deltagare får en julklapp!

Här rider vi från bom på marken med ledare upp till 110 cm.

 

PÅSKÄGGShoppet: Alla deltagare får ett påskägg! 

Här rider vi från bom på marken med ledare upp till 110 cm

 

 

VARMT VÄLKOMNA!

 
Vi är en säker och trygg förening!
Sponsorer