SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ridklubben Udden

Personal

På den här sidan presenterar vi personalen på Ridklubben Udden.

Mimmie Sandvide - Ridlärare
Mimmie Sandvide - Ridlärare, Beridare

Jobbar som ridlärare och beridare på ridskolan. Jag har de flesta lektionerna och håller även privatlektioner i hoppning, dressyr och terränghoppning. Har tävlat både hoppning och fälttävlan samt ridit SM i dressyr och tagit brons på Lag-SM med min dåvarande ponny. Efter ponnytiden utbildade jag mig i Tyskland till beridare dvs häst och ryttarutbildare motsvarande SRL level 2. Just nu tävlar jag min egen häst Klifton samt tränar och tävlar andras hästar i olika discipliner. På ridskolan brinner jag för att ständigt utveckla mina elevers färdigheter teoretiskt och praktiskt för att de ska bli så bra ryttare och hästmänniskor som det går. Hoppas vi ses! 

Hedvig Karlsson - Ridlärare
Hedvig Karlsson - Ridlärare

Jobbar som ridlärare på fredagar just nu samt vikarierar i andra grupper vid behov. Jag brukar även jobba på ridlägren under sommaren och är ansvarig för stallvärdinnorna. Jag har tävlat mycket i hoppning både på ponny och stor häst samt även startat fälttävlan. Jag är utbildad ungdomsledare och har andra pedagogiska utbildningar med mig från mitt andra jobb som lärare i grundskolan. Jag är även utbildad traumasjukssköterska. På ridskolan försöker jag alltid sprida glädje och god stämning! 

 
Vi är en säker och trygg förening!
Sponsorer