SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ridklubben Udden

Hästar hos oss

Här nedanför kan du läsa om de ponnyer och hästar som finns i vår verksamhet. Några är nya och några har funnits på klubben under en längre tid. 

Linners Waldmar "Valle"

Ras: Welshponny
Ålder: 2005
Mankhöjd: 123 cm
Information: Valle är en av våra favoriter är lätt att fatta galopp på när man ska lära sig och är lagom pigg och framåt. Ibland blir hoppningen så rolig att han glömmer att han har ryttare på och då kan det bli något bus-språng.

 

Taurmore Steel Jewel "Stella"

Ras: Irländsk C-ponny
Ålder: 2013
Mankhöjd: 140 cm 
Information: Stella är en snäll och trevlig ponny som älskar att bli ompysslad i stallet. I ridningen är hon lugn och trygg men det finns också motor i henne när det behövs. Hon är en rutinerad terrängritts-ponny. 

Moon

Ras: Welsh Mountainponny
Ålder: 2007
Mankhöjd: 120 cm
Information: Han är vårt lilla energiknippe! Alltid pigg och glad och duktig i både dressyr och hoppning. 

Sylvester "Vesslan"

Ras: Korsningsponny
Ålder: 2010
Mankhöjd: ca 130 cm
Information: En av våra lugna favoriter som är en pärla på voltige. Duktig hoppare som hoppat höjder upp till 80 cm.

Köhls Quick "Quicken"

Ras: Welshponny
Ålder: 2007
Mankhöjd:139 cm
Information: Quicken är en fin tjej som alltid är go och glad i stallet. Hon uppskattar utreitter och terrängbanan. Har lätt för att gå i form. En trevlig ponny som gör sitt bästa.

Wille

Ras: Korsningsponny
Ålder: 2007
Mankhöjd: ca 143
Information: Wille är en riktigt klippa han ställer upp på allt, snäll i stall och i ridningen! Voltige är en av hans extra område. Han gillar uteritter och att hoppa terrängen. Vi hyr Wille från Åsa Linnér i Ölmstad och vi är jättenöjda.

Baylies

Ras: Irländsk ridponny
Ålder: 2010
Mankhöjd: 144 cm
Information: En stadig ponny som älskas av både små och stora. Fina språng i hoppningen och duktig i dressyr. En riktig läromästare och perfekt ridskoleponny!

Peana

Peana

Ras: Polsk ridponny
Ålder: 2013
Mankhöjd: 135 cm
Information: Ett energiknippe med egen motor. Rolig i både hoppning, dressyr och på terrängbanan.

Powerhouse "Power"

Ras: svenskt fullblod

Ålder: 2018
Mankhöjd: ca 165 cm
Information: En pigg och glad häst som tidigare gått på galoppbanan men blivit omskolad till ridskolehäst vilket han tycker är superkul. En häst som alltid gör sitt bästa och är just nu under inskolning. Power gillar att hoppa, särskilt på terrängen och följer gärna med på en tur ut i skogen!

Chica

Ras: KWPN

Ålder: 2007
Mankhöjd: ca 165 cm 
Information: Chica är en pigg och glad häst som tidigare tävlat i dressyr och kan rörelser upp t.o.m medelsvår nivå. Hoppar trevligt och gärna både ute och inne. 

Seastorm "Zigge"

Ras: Svenskt fullblod

Ålder: 2018
Mankhöjd: ca 165 cm 
Information: Zigge är en lugn och trygg häst som just nu är under inskolning på ridskolan. Går trevligt i dressyren men följer gärna med på en tur i skogen eller tar ett par språng på terrängbanan. 

Puzzel

Ras: Korsning PRE/Arab
Ålder: 2013
Mankhöjd: ca 153 cm
Information: Puzzel är ett trevligt sto som hoppar luftigt och fint men även gillar ett pass på dressyrbanan. Puzzel är en häst som gärna gillar pyssel i boxen. 

Tempo

Ras: Öselponny
Ålder: 2012
Mankhöjd: ca 150 cm
Information: Tempo har ett namn som passar honom. Han har ett härligt go framåt och är alltid med på noterna. Har lätt för att gå i form och hoppar gärna. Är alltid snäll och go i stallet. Vi hyr honom från Åsa Linnér Ölmstad och trivs jättebra med honom.

Don Camillo "Calle"

Ras: Tysk Ridponny
Ålder: 2010
Mankhöjd: ca 147 cm 
Information: Har gått 3-års test i Tyskland med 73%. Har ett tungfel som gör att han ser ut som en rolig smiley mest hela tiden! Hoppar gärna och gillar fart på terrängbanan.

Herszt

Ras: Polsk halvblod
Ålder: 2005
Mankhöjd: ca 175 cm
Information: Lever efter mottot "är man stor måste man vara snäll". Lugn och trygg i alla väder. Hoppar upp till 115 cm och kan dressyrrörelser upp till MsvB.

Dino

Ras: Irländsk sporthäst
Född: 2015
Mankhöjd: 160 cm
Information: En häst med egen motor som rör sig med lätthet i dressyren men gärna vill ha en stadig, mjuk hand att få stöd av. Hoppar gärna hinder både på terrängbanan och hoppbanan. Dino gillar pyssel och mys i boxen. 

 
Vi är en säker och trygg förening!
Sponsorer